Lebon IT Services

Lebon IT Services

Lebon IT Services installeert en onderhoudt serverparken, netwerken, storage-oplossingen, backup en securityinfrastructuur, remote access oplossingen voor mobiele gebruikers en thuiswerkers,mailoplossingen… en dit bij ondernemingen, lokale overheden & onderwijsinstellingen in heel Vlaanderen. De oprichters van het bedrijf zijn bijna 30 jaar actief in ICT-infrastructuur maar hebben nog niets aan enthousiasme ingeboet.

Kennis, ervaring en toewijding zijn al die jaren onze kernwaarden gebleven. Onze klanten, grote of kleinere organisaties, zijn zich bewust van het strategisch belang van hun informatica- infrastructuur. Ze kiezen dan ook voor een professionele partner, een echte specialist.

Het belang van een betrouwbare en betaalbare ICT infrastructuur voor elke onderwijsinstelling valt niet te onderschatten. De kennis en ervaring van Lebon IT Services komt hierbij uitstekend van pas. Lebon IT Services realiseerde verschillende projecten bij scholen en schoolgemeenschappen in West- Vlaanderen. Een grote migreerde haar volledige mailinfrastructuur naar het Microsoft Office365 platform in samenwerking met Lebon IT Services. Bij andere onderwijsinstellingen assisteerde Lebon IT Services bij de implementatie van de eerste virtualisatieprojecten, Citrix- en terminalserver oplossingen, WiFi oplossingen… In samenwerking met haar technologiepartners (HP, Microsoft, Citrix…) werkt Lebon IT Services ook professionele infrastructuuroplossingen op maat uit voor uw onderwijsinstelling.

Wilt u meer weten over Lebon IT Services?

Ga naar de website