Philips Schoolvision

Philips

Hoe werkt SchoolVision?

De leraar kiest via een touchscreen een van de vier speciale scènes voor klaslokalen: Energie, Concentratie, Rust of Standaard. De verlichtingssfeer wordt aangepast aan de onderhanden activiteit en/of het tijdstip van de dag, bijv. Concentratie tijdens een proefwerk en Rust tijdens een vrije activiteit.

Voel je beter, leer beter.

Kinderen hebben in het klaslokaal een creatieve en stimulerende sfeer nodig. SchoolVision helpt hen zich beter te concentreren en gemakkelijker te leren. En omdat elke les verschillend is, kunt u het licht regelen om exact de juiste sfeer te scheppen; op welk tijdstip van de dag of in welke les dan ook. Bovendien toont onderzoek aan dat betere verlichting een positief effect heeft op gedrag en concentratie. Het creëert een optimale leeromgeving en het verbetert het proces van leren.

Scholenonderzoek laat goede resultaten zien.

De resultaten van een één jaar durend wetenschappelijk onderzoek in scholen in heel Hamburg, Duitsland, toonden aan dat de spanningsboog, de concentratie en het gedrag van leerlingen alle significant verbeterden onder SchoolVision licht. Niet alleen verbeterden hun prestaties, maar ze lazen ook sneller en maakten minder fouten.

Wilt u meer weten over Philips?

Ga naar de website